Tips & Tricks

LetsGOrilla

I dag sætter Mitzo spots på et dansk start-up  med internationalt potentiale, der har formået at kombinere legetøj med godt design. 

grey_00_thepack
grey_03_parrot

Mrs. Parrot

grey_01_gorilla

Mr. Gorilla 

grey_02_crocodile

Dr. Crocodile

FableWood, er navnet på serien af de magnetiske trædyr, der er designet og lavet af den danske startup LetsGOrilla. I dag går virksomheden online, med deres crowdfunding kampagne, hvor man for første gang kan købe de kreative fabeldyr, som de aller første forbrugere!

Magisk dansk design

LetsGOrilla har med deres FableWood serie formået at sammensætte det fantasifulde fra Legos modulære designs med æstetikken fra Kay Bojesens minimalisme - og lige netop derfor, har det danske startup stort potentiale. Ved at skabe legetøj der kombinerer børns behov for leg og stimulans, med et stilrent design,  imødekommer LetsGOrilla både børn og forældres interesse. 

IMG_1523
IMG_1540

Bag LetsGOrilla står 3 ingenører med en forkærlighed for design, men også 3 fædre med en stor kærlighed til deres børn. Det er disse to elementer der har dannet grobund for Rasmus, Kristian og Simons fantastiske FableWood serie. Men det er ikke kun designet og børnene der er blevet kredset om i processen. Det karakteristiske træ som fabeldyrene er lavet af, stammer fra nordamerikansk valnød og ask, der giver dyrene et smukt udseende og gør fabeldyrene ekstra holdbare. På den måde har de 3 ingenører også gennemtestet funktionalitet og praktik af fabeldyrene. 

Team-wide-reduced

Som en del af finansiering af FabelWood, har LetGOrilla i dag lanceret en crowdfunding kampagne, der giver de første forbrugere mulighed for at købe produkterne til en nedsat pris. Ved at støtte projektet og medfinansiere at FableWood kan sættes i produktion, betyder det en egentlig besparelse på hele 63%, såvel man vælger at hverve sig de 3 fabeldyr Mrs. Parrot, Mr. Gorilla og Dr. Crocodile. 

Du kan finde LetGOrillas crowdfunding kampagne lige her 

Meet FableWood

Lidt om crowdfunding

Crowdfunding er et koncept som har eksisteret længe, men som først for nyligt har fået sit rigtige indtog i Danmark - som navnet antyder, er crowdfunding en finansieringsmulighed, finansieret af forbrugeren. Generelt benytter mange startups sig af crowdfunding, da det gør det muligt for dem at søsætte nye projekter og igangsætte en produktion. 

Pointen med crowdfunding er, at du som forbruger har mulighed for at købe produkter i en tidlig fase, mod en større rabat og på denne måde hjælpe virksomheden til at finansiere produktionen. I en start-up fase er denne del ofte den største stopklods, da de små virksomhederne skal betale inden produktionen igangsættes og ofte ikke har mulighed for at låne penge til startfinansieringen. FableWood dyrene forventes leveret til oktober og kan derfor være årets julegaveidé!

IMG_1556

Du vil måske også synes om...

Ingen kommentarer

    Fortæl os hvad du synes?